VERKOOP-2.jpg

 

Aankoopbegeleiding

__________

Zoekopdracht 

Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een andere auto. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Autobedrijf Berendsen zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig. 

Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een auto. Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, correcte tellerstand etc., zo doen wij onze uiterste best om u van een andere/nieuwe auto te voorzien.

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto.

Aankoopkeuring

Als u een (tweedehands) auto koopt, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u een goede auto aanschaft. Daarom bieden wij u een aankoopkeuring aan. Dit is een visuele controle, waarbij we ernaar streven om u te adviseren, een goede, eerlijke en veilige auto te kopen en om onverwachte reparatiekosten te minimaliseren. 

Een aankoopkeuring is bedoeld voor auto’s die elders te koop aangeboden worden. U kunt in overleg met de aanbieder, de auto bij ons aan een keuring laten onderwerpen, welk merk of type auto u ook wilt aanschaffen. Aan deze controle kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

Aankoopkeuring laten uitvoeren of hulp nodig bij het zoeken naar een (andere) auto? Neem contact met ons op voor meer informatie of laat uw gegevens achter via het contactformulier.