Service - Autobedrijf Berendsen

Bij Autobedrijf Berendsen kunt u terecht met alle automerken, bedrijfswagens en campers tot 3500kg, jong en oud. De juiste uitleesapparatuur is aanwezig en de monteurs beschikken over ruime ervaring en kennis om u goed te kunnen adviseren en helpen.

In de werkplaats worden reparaties uitgevoerd, van eenvoudige tot complexe reparaties, onderhoud groot en klein en APK’s. Ook voor een winter-, zomer- of vakantiecheck bent u van harte welkom. Tevens kunt u er terecht voor schade aan uw auto. Van ruitschade tot aan ‘ernstige’ schades. Er liggen voor veel automerken zomer-, winter- en all season banden op voorraad en als u de banden thuis lastig kwijt kunt, is het mogelijk om de banden bij ons in opslag te doen. Ook hebben wij nieuwe banden en kunnen wij banden balanceren en verzorgen wij het uitlijnen van het onderstel van uw auto.

De voorraad is heel divers, groot-klein, jong-oud. Inruil is tevens mogelijk. Als u elders een auto hebt gezien, kunnen wij voor u een occasionkeuring verzorgen.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen via telefoonnr: 0314-623470 / 06-24657273 of mail: info@autobedrijfberendsen.nl

 

 

Contact Autobedrijf Berendsen

Autobedrijf Berendsen
Nijmansedijk 12
7021 JB Zelhem

0314-623470
06-24657273

info@autobedrijfberendsen.nl

Volg ons op Facebook

Openingstijden

Buiten de openingstijden, alleen op afspraak mogelijk.

Kaart

Privacyverklaring | Copyright by Autobedrijf Berendsen | Created by