WERKPLAATS-7.jpg

 

Werkplaats

__________

Werkplaats

Bij Autobedrijf Berendsen beschikken we over een werkplaats waar u uw auto, bedrijfswagen of camper uitstekend kunt laten onderhouden. We maken gebruik van moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Door ruime ervaring en kennis kunnen onze gemotiveerde monteurs u goed adviseren en helpen.

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in goede staat verkeert.

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud en reparaties, van eenvoudige tot complexe reparaties, onderhoud groot en klein, APK, een bandenwissel of aircoservice van uw auto. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen of camper tot 3500kg.

Transparantie en eerlijkheid

Autobedrijf Berendsen streeft naar een goed contact met de klant. Aan iedere vorm van onderhoud zijn kosten verbonden. We proberen ten alle tijden, in overleg met de klant, auto rijden zo betaalbaar mogelijk te houden. Overleg met de desbetreffende monteur of een blik in onze werkplaats en/of onder uw eigen voertuig draagt bij aan de transparantie van Autobedrijf Berendsen. 

Vervangend vervoer

Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Berendsen kan er worden gerekend op goede service. Zo kan er gebruik worden gemaakt, tegen een kleine vergoeding, van vervangend vervoer in de vorm van een leenauto. Natuurlijk brengen wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel.

 

Uw auto toevertrouwen aan de professionals van Autobedrijf Berendsen? Neem contact met ons op of plan direct uw afspraak.